Nederlandse ambassade in Dakar, Senegal

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 80

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Handelsmissie naar Senegal 19-20 april

Wilt u zakendoen in Senegal of bent u benieuwd naar de kansen voor uw bedrijf in het land? Dan is de aankomende handelsmissie naar Senegal op 19 en 20 april as. iets voor u.

2 Beperkte consulaire diensten

Tijdens de week van 27 februari tot 3 maart zal de Nederlandse ambassade van Dakar slechts beperkte consulaire diensten aanbieden.

3 Interview met Ambassadeur Theo Peters: Zakendoen in Senegal, Kaapverdië en Guinee

Lees hier het interview van Globe Magazine van FENEDEX met Ambassadeur Theo Peters over de zakelijke kansen voor Nederlandse bedrijven in Senegal, Kaapverdië en Guinee-Conakry.

4 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

5 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

6 Call for tender - ERIN Specific Action

The Dutch Repatriation and Departure Service of the Ministry of Security and Justice, on behalf of all ERIN partner countries, has launched a tender for a public contract for counselling and referral services to returnees who return to their countries of origin.

7 Koenders: Afspraken in West-Afrika over migratie moeten nog in 2016 tot resultaten leiden

In Ivoorkust sloot minister Koenders (Buitenlandse Zaken) een overeenkomst over migratie. Hij deed dit na gesprekken met President Alassane Ouattara, Minister van Buitenlandse Zaken Mabri, minister van Defensie Donwahi en minister van Jeugd Touré. De Ivorianen hebben onder meer toegezegd terugkeer van uitgeprocedeerde migranten te bevorderen door meer reisdocumenten af te geven. Het is de derde overeenkomst in rij, na afgelopen dagen ook met Mali en Ghana zo ver gekomen te zijn.

8 Handelsmissie naar Guinee-Conakry 23-24 mei

Wilt u zakendoen in Guinee-Conakry of bent u benieuwd naar de kansen voor uw bedrijf in het land? Dan is de aankomende handelsmissie naar Guinee op 23 en 24 mei as. iets voor u. Meldt u hier aan.

9 Koenders namens EU naar Mali, Ghana en Ivoorkust voor afspraken over migratie

Minister Koenders brengt van 14 tot 17 april een bezoek aan Mali, Ghana en Ivoorkust om namens de Europese Unie in gesprek te gaan over invulling van de afspraken die tijdens de EU-Afrika migratietop in Valletta gemaakt zijn. Eind 2015 hebben de EU en landen van de Afrikaanse Unie afgesproken hoe ze samen illegale migratie en tragedies op de Middellandse Zee kunnen voorkomen.

10 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd.